Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Fia - 7 augusti 2010 22:05

Nu ni kommer de en uppdatering   


I häljas var de Ransäters utställningen. Började redan fredag kväll när jag och Irene åkte upp för att sätta upp tältena. Hennes gick kalasbra att sätta upp, värre var de mied mitt som ja satt upp tusen gånger    Men de kom en vänlig själ och löste gåtan med alla pinnar åt oss   Tackar för de!


Sedan upp i ottan på lördag morgon då Fenix, Tamlin, Moa, Biggan, Ginzo och Juno skulle ställas. Först ut var Fenix som slog till och blev BIR valp   Sedan Tamlin som fick en 1:a, Moa som tyvärr åkte ut på en 2:a.

  


Sedan var de skendräktiga Biggans tur. 4 tikar var dom i unghundsklassen. Biggan kliver och sköter sig strålande vilket resulterade i klassvinst och CK   Sedan iväg och titta på Ginzo som fick en 1:a med HP och blev 2:a i UKK sen lelle Juno som slog till så de gnistrade om de och blev BIR med CACIB   

  

Efter den glädjeyran var de dax för Biggan igen. De var bara tre tikar som fått CK under dagen och lelle jänta slutar som 2:a Btk med reserv-CACIB!! Jisses va jag var stolt!!!!


Efter de var de en liten paus för oss innan finalerna började med Fenix och Juno. Först ut va lelle engelsmannen och dryga 30-talet andra valpar. Spännande värre blev de när domaren plockade ut honom till de sista fem! Där trodde ja mamma skulle svimma   Sedan började placeringarna... inte 5:a inte 4:a inte 3:a  OJOJOJ och nu skulle dom springa igen... Utan han blev 2:A! Mamma gråt och vi skrek och gratulationerna yrde! Vilken grej!!


Sedan var de gruppfinaler och Juno skulle in. Lika spännande där när domaren hade behållt henne som en av de placerade.. Att jag inte fick mm korta naglar under den eftermiddagen är ett under. Placeringarna började att ropas ut, inte 5:a inte 4:a inte 3:a och nu finalvarvet och Juno knep 1:a platsen! Fram och ta kort och gratulera Maria, här flög tårar på oss alla tror ja    

  


Vilken lördag!


Hem och somnade tidigt för att gå upp i ottan och iväg igen. Denna dag var de Mini som skulle entra scenen.


Nervöst var de vid inmätningen.. skulle han bli klassad som mellan eller dvärg? Men han blev mätt dvärg så nu är han de officiellt åxå    Sen in i ringen. Domaren räknade varenda tand på hundarna och dom han inte fick titta på eller saknade tänder åkte ut. Tur för Mini att han är en väluppfostrad och vänlig sinnad hund som gladeligen visade sina tänder för domaren.

Och efter all bedömning fick han en 1:a och blev placerad 4 i Ökk! Kalasbra!!


Josef Johanna och Daisy var där och skulle åxå ställa ut. Och dom körde en favorit i repris, BIR och CERT! GRATTIS!!


Under veckan nu som gått har jag och Asta börjat kurs. Bara för att få med det sociala. Vi har varit ute och plockat lite svamp, snosat på Gunilla och Mikaels valpar och hunnit med att bada brudarna.


     

                              



En stilstudie på en dvärgpinscher och hennes ben

     

Nu ska ja hoppa i säng!


Take Care!   




Av Fia - 7 augusti 2010 10:59

Min gamla blogg är kaputt   Så nu har ja letat runt och hittat denna bloggsajt så vi får se om de håller.


Mitt internet krånglar så förhoppningsvis är de med mig senare då de kommer mera uppdateringar bla från helgen i Ransäter.

 


Take Care!   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards