Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Fia - 3 maj 2011 09:59

De har snöat... Hoppas att det är sista skiten som kommer ner nu!!


I torsdags var jag och Affe iväg på valpkurs. Lelleman sköter sig strålande och tycker att de e urkul att "kursa" sig   


Asta och jag tränar vidare. Börjar att plocka ihop henne nu efter mamma ledigheten och de mesta funkar som de ska   


Biggan har ja kört lite med. FF samt plats.


I Lördags var vi iväg till skogen. Mamma och Lotta skulle lägga blodspår åt Mini, Fenix och Alma. Själv la ja personspår till Affe och Asta.

De va Affes första spår och han joxade lite de första två meterna sen fick han spåret i näsan och bara tuffade på mitt i kärnan. Vek inte av eller tappade de. Gissa om de var en stolt mamma sen   


Asta har inte spårat i skogen på en 7-8 månader och tyckte att de va skitkul med lite omväxling. De gick i sjuhundranittio, jag fick faktiskt gå in och lägga henne en stund för att coola ner. Men hon gick rätt i spåret och fast de gick fort gick de kalasbra!


Sen till klubben och träna lite lydnad. Fokus på bakdel och position. Funkar bättre och bättre, de börjar se riktigt bra ut nu   Körde även läggande, inkallning samt hopp.


Biggan fick lite ff, hopp samt läggande med fokus på ett tungt läggande. Hehe gick väl sådär då Biggan är "lätt som en fjäder"   


Affe och jag bara lajade på plan idag.


Söndagen spenderades i Örebro på boxerspecial. En kanontrevlig dag med många vackra hundar, trevliga människor och tidvis bra väder   


A-barnas vackra pappa blev BIR   Grattis Grattis!!


Mindre kul var att när vi åkte hem från Örebro kände jag att min rygg höll på att få en låsning. Samt att de strålade ut i armen. Väl hemma la ja mig på spikmattan en stund och blev bättre i ryggen. Värre var de i armen.

La mig å sov i hopp om att de skulle försvinna när ja vaknar... och värken i armen hade gjort de men den hade flyttat sig till nacken och huvudet. Jisses vilken hövvevärk! Nacken stel som ja vet inte vad. Så summa summarum nu sitter ja här med nackspärr! Inte OK!


Iväg till klubben igår kväll för grundkurs, och alla ekipage hade utvecklats på denna vecka som gått   


Nej nu ska ja tröcka i mig smärtstillande så ja orkar med dagen!


Take Care!   

Ovido - Quiz & Flashcards