Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Fia - 16 maj 2011 13:00


 

Äntligen var dagen här som ja längtat efter sen dom små barna flyttade   


I lördags så hade vi valpträff på Kils brukshundklubb. De va såååå roligt att se hur barna har utvecklats och träffa er alla igen!


Och roligt att se hur fint ni tar hand om dom och jobbar med dom. Jag är så stolt över er!   


De som kom var Nathalie med Gizmo (Db's Assar) Emelie och Otto (Db's Arnold) Therese och Hera (Db's Agda) Stefan och Alban (Db's Alban) och jag och Affe.


Vi började dagen med lite fika och prat för att sedan gå ut och kolla på min syster som visade hur man lär in fot med klicker. Sen fick alla barna prova de och alla jobbade kanonbra och man riktigt såg när poletten trillade ner på dom (och på förarna   )


Sen blev de lite inkallningsträning, visade lite hur man ställer upp dom för utställnings samt hur man gör vid rörelserna, och som avslut gjordes en förbudsövning iform av den fruktade korvtallriken. 


Efter de var de lunch.


Och efter lunchen så blev de lite nosarbete iform av uppletande och jädrar vilka näsor dom har. ALLA förstod på en gång och letade snabbt upp sitt förmål. Hjärtat spricker nästan av stolthet!


En jättetrevlig dag och återigen sååå roligt att se dom små liven som växer så de knakar. Dom var fortfarande lika öppna och sociala som när dom bodde "hemma" och att dom fortfarande var lika jämna som dom var när dom bodde här.


En underbar dag med underbara valpköpare, underbara valpar och underbara familjen som hjälpte till med allt från övningar till mat. Tusen tusen tack Mamma, Jenny, Mormor, Lotta, Kenneth och Mimmie!!     


Nu längtar jag till nästa sammankomst som jag ska sätta mig och planera.


Bilder från dagen kommer i fotoalbumet inom kort!


Take Care!   



Ovido - Quiz & Flashcards